beauty

Massage Therapie

massage

Bekend als de universele therapie, variëren de massagetechnieken van het zeer lichte dat door gezondheidsspecialisten in het Verre Oosten wordt beoefend tot het zeer zware werk van massagetherapeuten in het Verre Oosten.

Thaise massage wordt meestal op de meeste dagen van de week gegeven door een professionele massagetherapeut of een masseur die een massage uitvoert. Een massagesessie duurt nooit langer dan een uur.

De therapeut legt de nadruk op stilte en imaginatie; de cliënt is volledig bij bewustzijn en ontspannen. De cliënt ligt of zit op een handdoek met steun van de therapeut. De cliënt blijft rechtop in een liggende positie. De therapeut maakt een langzame of regelmatige beweging met zijn/haar handen of voeten. Het lichaam van de cliënt wordt gesteund op een elleboog van de therapeut. De therapeut tilt één of beide armen op en laat ze tijdelijk los, of verwijdert kleding. De therapeut manipuleert de spieren van de bovenarm en het middenpad van de rechterarm. De therapeut richt zich dan op de meest gespannen gebieden.

Massagetherapeuten masseren het hoofd, de nek, het gezicht, de schouders, de rug en de benen; maar dit verschilt van persoon tot persoon. Een volledige lichaamsmassage brengt altijd beide kanten in evenwicht. Een therapeut kan een massage op de voeten doen om evenwicht te suggereren; de cliënt blijft staan of ligt achterover. De massage therapeuten meestal van toepassing vele lagen van massage lotions op de handen en voeten, of kan ook gebruik maken van een massage tool die geschikt voelt voor de specifieke client.

Massage therapeuten falen om mijn deel van Massage Therapie, Massage Therapie, Massage Therapie: Massage Therapeuten slagen er niet in om het belang van het begrijpen en gebruiken van massage te begrijpen. Je vermogen om boodschappen over te brengen aan je klanten is een integraal onderdeel van het succes in de massagetherapie, en in je klantrelatie met je klant. Massagetherapie is heel gemakkelijk te leren, maar het vereist zorgvuldige aandacht voor honderden en tientallen details. Om dit te bereiken, zul je de grondbeginselen van massagetherapie moeten leren en beheersen.

Wanneer u uw Oriëntatiegids ontvangt, krijgt u gedetailleerde informatie over de juiste technieken en procedures in massagetherapie. Het doornemen van de gids is een must voor de professional. Het zal u niet alleen helpen de basisprincipes gemakkelijker te begrijpen, maar ook het volledige scala van de voordelen en risico’s van professionele massagetherapie behandelen. Alle technieken en bewegingen worden in gewone taal uitgelegd om het de cliënt gemakkelijker te maken comfortabel te leren bewegen en de juiste bewegingen uit te voeren. Massagetherapie is in feite een zeer zachte therapie waarbij de cliënt geen spieren hoeft te forceren of zich hoeft in te spannen.

Een typische massagesessie omvat opwarmingsoefeningen, masseren van spiergroepen, versterkende oefeningen, en rek- en strekoefeningen. De traditionele massagemethode is rechtop en met de hand van de masseur; maar sommige therapeuten gebruiken de voeten, handen, schouders en het hoofd bij de massagesessies.

Massage zal helpen pijn, vermoeidheid en stress te verlichten. Massage, vooral traditionele of ambachtelijke massage, is een niet-invasieve methode, waarbij de spieren niet in een stijve positie worden gehouden. Massage stimuleert en bevordert de doorstroming van lymfe en de doorstroming van gemakkelijk zweet. Massage kan verlichting brengen bij brandwonden, snijwonden en schaafwonden. Massage kan daarom worden beschouwd als een preventief gezondheidsprogramma voor het lichaam.

Massagetherapie heeft invloed op alle lichaamssystemen: spijsvertering, eliminatie, bloedsomloop, huid, ogen en oren. Massage is een zeer ondersteunende sessie voor al deze lichaamssystemen.

Het is waar dat massagetherapie de oudste en meest betrouwbare geneeswijze is die er bestaat. En het werkt goed wanneer onderscheid wordt gemaakt tussen massage en county en therapie uitbesteding. Massagetherapie is een van de beste systemen voor het verlichten van pijn en de algehele conditie van een persoon en de massagetherapeut zal in staat zijn om een juiste balans tussen druk en andere factoren te bieden.

De meest populaire massagetherapieroutines omvatten massage van het volledige lichaam, inclusief schouder-, heup-, en elleboogmassage en massage van gewrichten. Bij deze Full Body Massage worden de schouder- en heupspieren actief ondersteund door een therapeut. De gerichte voorwaartse beweging doet wonderen door het activeren van therugamentsand pezen van deze deelnemers voor volledige ontspanning van het lichaam. Het is echt een heerlijke manier om te ontspannen en je beter te voelen in slechts een paar minuten, als je deze techniek eenmaal onder de knie hebt.

Anderzijds bieden sommige therapeuten massage aan als een aanvulling op een behandeling. Deze massage is verlammend door de stimulatie van de spieren en omvat belangrijke genezende immobilisaties. In sommige gevallen vindt er een effectieve massageoverdracht plaats. In andere gevallen treedt massage-overdracht op wanneer de therapeut manipulaties uitvoert op die delen die er fysiek niet waren. Dit leidt tot een voltooiing van de andere normale lichaamstherapieën.

Massage is een veilige en efficiënte manier om mensen zich meer op hun gemak te laten voelen, te ontspannen en hun energiebalans en gezondheid te verbeteren. Het kan ook helpen om stress en ziekte te elimineren.