beauty

Hoe kom ik van een vette huid af?

skin

Als je een te vette, bumzzly huid hebt dan is het waarschijnlijk dat je constant aan het vechten bent om het te verbergen. De gebruikelijke remedies zijn meestal niet bijzonder effectief, en als je het goed bekijkt, is het elimineren van een vette huid niet echt mogelijk.

Wat je echt nodig hebt, is iets dat kan helpen bij de behandeling van een vette huid, de huid kan hydrateren en kan voorkomen dat er rond je 25e puistjes ontstaan. Je hebt een puistjes- of acnebehandeling nodig die in 3 tot 6 maanden kan werken en waar goede wetenschap achter zit. Huid verbeteren

Ten eerste, heb je een oliebestrijdende puistjes crème nodig. Als je het mij vraagt, zijn puistjescrèmes die werken, gewoon belachelijk. Zeggen dat ze werken is niets meer dan een knipoog knipoog erkenning van het woord “acne”. De reden dat een puistjesbestrijdingscrème werkt, is dat puistjes een weerbare bacterie genaamd propionibacterium acne produceren om de olie te bestrijden. Als je geen Propionibacterium acne hebt dan werken puistjes crèmes niet. De puistjesbestrijdingscrème werkt door deze bacterie te doden en je gezicht te wassen van opgebouwde olie. Als de crème de bacterie kan doden dan weet het dat puistje weg zal gaan. Een goede crème zal zelfs de bacteriën van de huid verwijderen en het puistje doden zonder de huid te irriteren. Fronsrimpel verminderen

Een goede puistjesbestrijdingscrème zal ook alpha hydroxyl zuur bevatten. Dat zijn kristallen in watermoleculen. De crème zal een crèmevorm van vitamine A of een bronzer bevatten, die zal helpen om de kristallen van de crème te absorberen. Als je lijntjes op je huid hebt en je huid is droog; zou je een huidtoner kunnen gebruiken om die lijntjes te helpen sluiten en van je droge huid af te komen.

Er zijn ook vochtinbrengers die dat glimmende uiterlijk van je huid wegnemen en ervoor zorgen dat je huid juist vet aanvoelt. Zo hoef je geen puistjesbestrijdingscrème te gebruiken, wat betekent dat je het niet talloze keren hoeft te gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen.

Als je een puistjesbestrijdende crème of lotion koopt, zorg er dan voor dat je er een koopt met allemaal natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten helpen je huid minder vet te maken en voorkomen die gevreesde puistjesdagen. Je moet ook op zoek naar een crème die je huid kan helpen te genezen. Een goede crème is rijk aan antioxidanten en bevat chemicaliën die diep in het huidweefsel doordringen en de huid van binnenuit beginnen te genezen.

Wanneer u een crème voor puistjesbestrijding gebruikt, moet u bedenken dat deze de huid niet vanzelf herstelt. Je moet in gedachten houden dat mensen zijn erg gevoelig als het gaat om lichaamsverzorging en moet zorgvuldig worden gebruikt. De chemicaliën waaruit de crème bestaat, kunnen complicaties en problemen veroorzaken als je er allergisch voor bent of zwanger bent.

Het andere belangrijke ding om te onthouden is dat de huid ouder wordt. Naarmate uw huid ouder wordt, wordt hij dunner, krijgt u eerder rimpels, krijgt uw huid vlekken en kan hij rood worden. Als uw huid nu niet gezond is, is de kans veel groter dat u deze problemen in de toekomst zult krijgen.

Daarom is het belangrijk om met een puistjesbestrijdingskuur te beginnen zodra je ziet of voelt dat een puistje begint te groeien. Ook al heeft je puistjesbestrijdingscrème of lotion in het verleden voor je gewerkt, het zal niet werken als je volgende niet werkt. Uw huidige puistjes zijn een onderdeel van uw algemene gezondheid, en de huidige puistjes zijn slechts een signaal dat uw gezondheid niet erg goed is. Huidverbeterende behandelingen

Start een puistjesbestrijdingsprogramma en krijg een schone huid voor de rest van je leven. Je moet een goede huidstructuur en een gezonde teint krijgen. Een stralende teint zorgt ervoor dat je er beter uitziet en dat je opvalt.

Comments Off on Hoe kom ik van een vette huid af?