Default

Wat is pommade? Wat zijn de voordelen van pommade voor mannen?

Pomade Rotterdam

Haarproducten bestaan al duizenden jaren, en veel culturen hebben hun eigen haarverzorgingsmethoden die al generaties lang worden doorgegeven. Pommade is een op olie gebaseerd haarproduct dat oorspronkelijk gemaakt werd voor gebruik in de zwarte gemeenschap. Hoewel het oorspronkelijk bedoeld was voor het haar van zwarte mannen, wordt pommade nu gebruikt door veel mannen van alle haartypes en -stijlen. Pommade kan worden gebruikt door mannen van alle haartypes en stijlen. Het doel van pommade is mannen te helpen hun haar onder controle te houden en het zo te stylen dat zij zich op hun best voelen en er goed uitzien.

Mannen gebruiken al eeuwenlang pommade om hun haar te stylen en het textuur en stevigheid te geven. Hoewel pommade oorspronkelijk werd samengesteld voor zwart mannenhaar, kan het worden gebruikt door mannen van alle haartypes en -stijlen. Pomade, of het nu wordt gebruikt door mannen van Afrikaanse afkomst of van een andere etniciteit, is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt om je haar textuur en versteviging te geven, of gewoon voor de finishing touch.

Voordelen van het gebruik van pommade

  • Helpt bij de haargroei – Zwart haar is al dik en sterk, maar het kan nog dikker worden als je regelmatig pommade gebruikt. Pommade is een essentieel ingrediënt voor de hergroei van het haar. Wanneer je pomade gebruikt, maak je een speciaal mengsel op basis van olie dat op je haar wordt aangebracht. Wanneer dit mengsel in contact komt met je hoofdhuid, wordt het opgenomen door je systeem en helpt het de haargroei te vergroten.

  • Houdt je haar omhoog – Of je pommade nu gebruikt als stylingproduct of om je haar omhoog te houden, het geeft je de perfecte stijl. Je kunt pommade gebruiken om je haar te stylen of om het omhoog te houden zodat het niet in je gezicht hangt als je naar je werk of school gaat.

  • Geef je haar textuur – Zwart haar is al dik en sterk, maar pommade voegt textuur en volume toe, waardoor het er nog voller uitziet en aanvoelt. Je kunt pommade gebruiken om textuur en volume aan je haar toe te voegen zodat het er niet plat uitziet en het niet aanvoelt alsof je een hoed draagt als je het in een knot of paardenstaart hebt gestyled.

Slotwoorden

Hoewel het oorspronkelijk werd samengesteld voor het haar van zwarte mannen, wordt pommade nu gebruikt door veel mannen van alle haartypes en stijlen. Het doel van pommade is mannen te helpen hun haar onder controle te houden en het zo te stylen dat ze zich op hun best voelen en er goed uitzien. De voordelen van het gebruik van pommade zijn een boost in haargroei en een boost in haarvolume. Het maakt je haar ook beter handelbaar en makkelijker te stylen.

Comments Off on Wat is pommade? Wat zijn de voordelen van pommade voor mannen?