beauty

Nagel verharden

Nagelstyliste Kaatsheuvel

Versier je handen en tenen in stijl met deze exotische, volledig natuurlijke, nagel email designs en patronen. Neem een kijkje tussen onze designs om er een te vinden die bij je past!

Loredana

Loredana is een creatieve Europese nageldesigner met een passie voor fun en creativiteit. Ze heeft een wetenschappelijke geest en veel vaardigheden in het ontwerpen van mooie en funky kunst. Ze is een lerares voor velen en ze houdt er absoluut van als iemand een sterke artistieke inslag heeft. Ze speelt graag met de ideeën van mensen en houdt van experimenteren.

Kijk eens naar haar voor en na tijden:

Te vaak gebruik ik een nagelkunst penseel dat echt hard is. Hoe dan ook, weken nadat ik dit had laten doen, begon ik te merken dat de huls (het metalen deel waar de nagel op wordt gelijmd) rafelig was. Mijn penseel werd ook erg dik, en ik was bang dat dit penseel me zou gaan breken. Ik denk dat ik op het punt stond om het op te geven en het weg te gooien toen mijn schoonzus me vertelde over een polijstschool in Brussel Sprles. Als een wijs persoon besloot ik het uit te proberen.

Wat ik dacht was, ook al was de nagelschool duur, ik zou me zeker inschrijven. De ervaring op de nagelschool was fantastisch, en ik raad het ten zeerste aan. Het heeft een permanent leven voor je nagels. Het enige wat je moet onthouden is dat je nagels in de best mogelijke conditie moeten zijn om te kunnen profiteren van de lente manicure trend.

LoredanaPolished nails atelicious

Het verlangen van elke vrouw naar een handgemaakt, elegant en klassiek nageldesign komt voort uit haar persoonlijkheid. Ze houdt misschien van Simple Lips, maar heeft een voorliefde voor meer ingewikkelde dingen. Een mooi nageldesign hoeft dus niet ingewikkeld te zijn, en Loredana nagellak heeft een totaal andere aanpak. De dames achter het label begrijpen echt wel wat voor vingervoedsel je bestelt en zij zorgen ervoor dat je precies krijgt waarvoor je gekomen bent.

Er zijn verschillende crèmes en ontwerpen waaruit u kunt kiezen en u kunt ze mixen en matchen om uw eigen gepersonaliseerde kleur te krijgen.- Chanel One

Nagellak van Essie

Een andere mogelijkheid die u kunt overwegen is het aanbrengen van een dot nagel emaille, op het midden van uw nagel, met misschien een lippenbalsem of gloss, en zet het af met een poeder.- Elizabeth Arden 8 Hour Cream

Dit zijn enkele van de meest populaire nagel ontwerpen die u kunt kiezen voor en zal er prachtig uitzien met zowel de flessen en voor en na foto’s ook.

Nagelbehandelingen

Nail art is groot op dit moment, maar veel mensen zijn nog steeds sceptisch over onder het mes gaan. Maar deze nagelbehandelingen zijn eigenlijk heel eenvoudig en het is bewezen dat een populaire schoonheidsbehandeling niet nodig is.

Een nagel bezaaid met bloemen in verschillende maten kan je slanker en groter doen lijken. Bovendien heeft deze nagelbehandeling anti-verouderingseigenschappen, versterkt het je zenuwen en maakt het ze steviger – eigenlijk geneest het je van binnenuit.

Dus, zie je, het concept van een Nagelverharder is eenvoudig maar effectief te implementeren in je levensstijl. Je kunt wekelijks honderden euro’s uitgeven om dit door een professional te laten doen, maar onze versie kan thuis worden gedaan met gewone huishoudelijke materialen.

Zo zie je maar, het is niet moeilijk om nagelverharding in je eigen huis toe te passen en je zelfvertrouwen op te krikken. Bovendien kost het niet eens zoveel als een bezoek aan de nagelstudio. Dus, zie je, thuis therapie is gelijk aan meer bang voor je geld.