Default

Huidverzorging – Wat u moet weten

Een gezonde huid Het is vooral wat we op onze huid smeren dat het verschil maakt. Voorkomen is altijd beter dan genezen, dus het is nooit te vroeg om met een huidverzorgingsregime te beginnen. Gemiddeld gebruiken mensen al duizenden jaren huidverzorgingsproducten. Het enige wat je nodig hebt om je huid steviger en jeugdiger te maken, is waarschijnlijk een goede huidverzorging.

Meer nog dan preventie is het essentieel om de huid in balans te brengen. Mensen gebruiken huidverzorgingsproducten voor het verkeerde doel. Onlangs is er een opleving van de belangstelling voor anti-oxidanten. Antioxidanten, oftewel antioxidanten, werken door het neutraliseren van vrije radicalen, die schadelijk zijn voor het lichaam en, naar het schijnt, ook voor de huid. Kruiden antioxidanten worden steeds populairder.planten. Het is echter niet gemakkelijk om antioxidanten van hoge kwaliteit te vinden. Om deze reden is dit geen snelle oplossing. Je kunt niet zomaar iets op de huid smeren en hetzelfde resultaat krijgen als met een pil. Oorzaak en gevolg lijkt een beetje ingewikkeld te zijn. Vergeet niet dat de huid lagen heeft. Sommige anti-oxidanten zijn alleen aan de buitenkant aanwezig. Andere zijn aanwezig in de middelste of zelfs de binnenste lagen. Hier zijn een paar suggesties om je te helpen begrijpen waarom een huidverzorgingsregime belangrijk is en hoe de juiste huidverzorgingsproducten deel kunnen uitmaken van je verouderingsverdediging.

Afweer: Veroudering vindt plaats op cellulair niveau. De DNA-schade door vrije radicalen bouwt zich op cellulair niveau op. Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen die deel zijn gaan uitmaken van het normale celproces, maar die schadelijk zijn wanneer ze buiten een bepaalde golflengte of in overmaat worden gebruikt. Een van die vrije radicalen is een zwavel, die vlekkenschade veroorzaakt. Hoe kunnen we voorkomen dat onze huid vlekken krijgt?

Ten eerste, beperk het gebruik van Ultra Violet Licht. De meeste zonnefilters zijn niet gemaakt om te beschermen tegen Ultra Violet Licht. Gebruik in plaats daarvan een breed-spectrum zonnebrandcrème. Zorg ervoor dat u uw hele lichaam bedekt bij het aanbrengen. Ten tweede, voed de huid na het verwijderen van vuil en viezigheid. Gebruik een milde exfoliant, gevolgd door een tonic. Breng tot slot een vochtinbrengende crème aan die anti-oxidanten bevat. Sommige antioxidanten werken door vrije radicalen zowel van binnenuit als van de huid te verwijderen.

Als de schade al is aangericht, kan deze worden teruggedrongen om de huid jeugdiger en gezond te houden. Breng eerst antioxidanten aan op de huid. Gebruik vervolgens een masker om de dode huidcellen te verwijderen en overgebleven vuil en viezigheid te verwijderen. Nadat de cellen vers zijn, breng je een serum aan met veel vitamine C, D, A en E. Vitamine A en C helpen de huid er jonger uit te zien door de collageenproductie te verhogen. D en E zijn anti-oxidanten en maken de huid dikker en beschermen tegen schade door de zon.

Tenslotte, behandel de huid alsof ze droog is. Zelfs als het droog aanvoelt, vermijd wol en overmatige warmte styling. Als het haar vet is, shampoo dan slechts om de dag en vermijd conditioners en stylingproducten. Om de totale schade te beperken, moet u de huid gehydrateerd houden.

Comments Off on Huidverzorging – Wat u moet weten