beauty

Hoe zich te ontdoen van ongewenste tatoeages

Tattoo Arnhem

 

Plan een sessie voor vandaag om dit niet te laten gebeuren. een tatoeage maakt kleine wondjes in je huid die tot 45 dagen kunnen blijven bloeden. als je dit wilt laten doen en je hebt er geen problemen mee, kun je het door iemand anders laten doen of je kunt een professional betalen die dit regelmatig doet. Als je het zelf probeert te doen, is de kans zeer groot dat de tatoeage zal leeglopen, schrapen of scheuren.

Dat is hoe Plan Barts tatoeëerde.

Ze zeggen altijd dat het Plan B altijd beter is dan het Plan A.

Ik weet niet of ik het daarmee eens ben, aangezien zojuist is bewezen dat plan B niet altijd beter is dan plan A.

Zonder littekenbehandeling is Plan B waarschijnlijk de veiligste plek om een tatoeage te laten zetten. De realiteit is echter dat er mensen zijn die zich aangetrokken voelen tot een littekenbehandeling. In dat geval krijgt Plan B, dat duurder is en lichamelijk zwaarder, meer liefhebbers. Ik ken persoonlijk niemand die een littekenbehandeling heeft ondergaan en liever een tatoeage zou nemen dan een littekenbehandeling.

Er zijn manieren voor een individu om ervoor te zorgen dat de piercing en tatoeage perfect verlopen, er is alleen één probleem. Het probleem is dat er maar twee kanten aan elke tatoeage zitten en beide zijn even onaantrekkelijk. Dit is een groot deel van de reden dat er stop backs zijn.

De meeste mensen die een littekenbehandeling overwegen, baseren hun beslissing op hoe mooi of verzorgd de huid eromheen zal zijn. Ik denk dat de reden waarom littekenbehandeling zo populair is, is dat de media iedereen aanmoedigt om te denken dat we allemaal moeten streven naar een perfect uitziende huid. Aan de ene kant is dat waarnaar we allemaal zouden moeten streven, maar aan de andere kant zal dat waarschijnlijk niet op deze aarde worden bereikt. Voor alle anderen is er een iets ander plan dat ik heb, maar Plan A, dat simpel gezegd, tatoeage verwijdering is.

Ik ben van mening dat het verwijderen van tatoeages een gezonder alternatief is voor huidpigmentatiebehandelingen zoals lasers, fillers en injecties. Een goede tatoeage verwijdering kan vaak de noodzaak voorkomen voor chirurgische en dure procedures zoals die worden gebruikt voor cosmetische verbeteringen. Hoewel het geen kwaad kan op de markt een goedkopere doe het zelf kit aan te schaffen, zijn die kits soms het geld niet waard. Wat u wilt wanneer u de tatoeage gaat verwijderen, is dat het kunstwerk, dat uniek is in zijn soort, net als de rest van uw lichaam hersteld en gerepareerd kan worden.

De meest gebruikte hulpmiddelen voor tatoeageverwijdering zijn:

Het probleem met deze hulpmiddelen is dat ze de donkere inkt in de bovenste lagen van de huid niet kunnen verwijderen. In plaats daarvan verwijderen ze alleen de bovenste laag van de huid en die lijdt eronder. Ik zeg niet dat al deze hulpmiddelen slecht zijn, maar er is een bepaald patroon dat ik graag zou zien. Ik zou graag zien dat er meer onderzoek wordt gedaan en meer verhalen worden verteld over de betere hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om de zieke en vastzittende huid te helpen genezen.

Laat me je vertellen over het vinden van een echt goed hulpmiddel dat werkt voor het verwijderen van tatoeages. Sommige van deze hulpmiddelen zijn:

Vicolure lasers – Er zijn veel hulpmiddelen om tatoeages met lasers te verwijderen, maar de nadelen zijn vaak duur. Verticale microdermabrasie en salabrasie zijn bijvoorbeeld goede manieren om inkten te verwijderen die normaal te moeilijk te verwijderen zijn met een laser of met intense gepulseerde lichtbehandelingen.

Fraxel – Ik ben hier niet zeker van. Het is een van de weinige niet-ablatieve lasers die beschikbaar zijn en die kunnen worden gebruikt voor tatoeageverwijdering.

Alexandriet – Wordt in zeer weinig machines gebruikt en is zeer goed in het verwijderen van inkt. Het wordt sinds het midden van de jaren 1970 gebruikt bij tatoeageverwijdering.

Wolff machine – De enige machine die ik zal bespreken die kan worden gebruikt als stand in voor een laser in een bepaalde tatoeage. Het is zeer efficiënt het verwijderen van hoogste lagen van tatoegeringen maar slechts op diepte waar de inkt waarschijnlijk zal worden geabsorbeerd.

De beste machine die je voor een bepaalde tatoeage kunt gebruiken, zal de machine zijn die je de meeste training en ervaring kan bieden. Sommige van de machines zijn alleen goed voor bepaalde tatoeages, blauw, zwart en paars zijn goed voor 99,5% van alle tatoeages, bruin en geel zijn beter voor 2% van alle tatoeages. Elke machine die ik onderzocht werkte het beste op een specifieke kleur van inkt. Een van de machines, Medispa, werd zelfs ontworpen om kleurinput en output littekenweefsel te aanvaarden. Het deed dit met behulp van een ultraviolet licht dat werd gechipt en eruit zag als bloed.

Onze machine leek op de apparatuur die de tandarts in zijn praktijk gebruikt. Het zweefde een paar seconden boven het gebied en toen het bewoog spoot het een dunne straal koude lucht uit de laserlichtstaaf.

Comments Off on Hoe zich te ontdoen van ongewenste tatoeages