Default

Hoe u de juiste zonnebank kiest

Water, Zomer, Toevlucht, Zonnebank

De salon biedt een goede selectie van zonnebanken voor u om uit te kiezen. verkoper Tyler van stand naast stand zal u de verschillende mogelijkheden uitleggen. Hij zal er ook voor zorgen dat de apparatuur up-to-date is. Als je ervoor kiest om ergens anders heen te gaan, zijn er een paar dingen die je moet weten.

Misschien wil je een bed kiezen voor je bruiloft, maar onthoud dat niet alle bedden hetzelfde zijn. Het is goed om te weten waar ze het over hebben. NIET elke zonnebank die in een bepaalde show wordt verkocht, heeft dezelfde kenmerken. Niet alle zonnebanken hebben dezelfde soort verlichting. U en de verkoper moeten dit weten. Er zijn een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u de beste zonnebank krijgt.

Misschien wilt u uw aanstaande man vragen naar de Lustratelamp. Dit is een zeer populair bed. Het zou een geweldig bed zijn om te gebruiken als je door het hele huis wilt bruinen. Je kunt het zelfs in huis gebruiken als je een eigen bed hebt. Het enige dat je nodig hebt, is ongeveer tien pond om dit bed uit te rusten. Het wordt geleverd met een timer en een echt goede acrylplaat.

Het is niet nodig om een ​​dure te kopen, omdat de fabrikant die hem maakt iets duurder is. Het heet de Lustratelamp. Het maakt gebruik van Ecoryl, een zonbeschermingsfactor. Het heeft een timer die het bed automatisch uitschakelt wanneer het tijd is. Het heeft ook een automatische uitschakeling als het te lang onbeheerd wordt achtergelaten.

Het gebruik van Ecoryl is als een bad nemen in een spa. Je krijgt minder zon, maar je wordt beter bruin. Soms kun je zelfs een gratis zonnebanksessie krijgen in een spa, als je een beetje geld uitgeeft. Het is beter om 's avonds te bruinen, zodat je een donkerbruine huid krijgt en niet veel zon.

Het is belangrijk om zelfbruiner te gebruiken. U moet zich realiseren dat een gebruinde huid melanine ontwikkelt. U moet het bruiningsproces helpen verbeteren. Bovendien beschermt bruiningslotion je tegen UV-stralen. Als je geen bruiningslotion gebruikt, dan ben je op zoek naar verbranding. Het is beter om veilig te zijn dan sorry. Als je bruint, zit je in de topklasse om een ​​goede kleur te krijgen. Uw vermogen om op een natuurlijke manier bruin te worden is van groot belang in vergelijking met de alternatieven.

Gebruik tijdens het bruinen de sessies om een ​​basiskleur op te bouwen. Je hebt minimaal twintig minuten per dag, vijf dagen per week nodig. Als u een persoon bent die buitenshuis werkt, heeft u misschien meer nodig. Houd ook rekening met de tijd die u buiten besteedt, aangezien de zon schadelijke effecten op uw huid kan hebben. Het kan helpen om schade door de zon onder controle te houden, maar dat is niet altijd mogelijk.

Zonnebanksessies zijn meestal lang, omdat het lichaam in een soort rustmodus gaat terwijl je bruint. Als je te lang bruint, kun je je verbranden. De aanbevolen tijd is twaalf minuten. Als je twintig minuten onder de zonnebank ligt, let dan op hoeveel tijd je buiten doorbrengt. Als je te lang bruint, kun je verbranden. Als u te veel bruint, kunt u huidkanker krijgen.

They key to getting a great tan is to work your way towards it. If you start too hot, you will get burned and you could get skin cancer. If you start too slow, then your skin won't tan, and you will look horrible in thatonde strip down the road.

Start by working your way towards tanning. If you just zone in front of the tanning salon, you may end up getting the wrong color. Instead, move around and try different timed tests. The first time you take a test, you may be red before you even start the tan. Don't worry. It takes a few sessions to get to know your body and tolerance levels.

Je huid zal zeker laten zien dat je thuis bent. Het kan een beetje droog zijn. Bijna iedereen die onder het zonnenbed ligt, verwarmt de huid een beetje, of ze nu lotions gebruiken of niet. Dit komt omdat de zonnebrand wordt aangetrokken door de melanine in de haarzakjes. Daarom zijn zonnebanklotions bijna altijd nodig. Als de lotion na het spoelen in je huid blijft zitten, is dat de lotion die is opgenomen.

Lees altijd de instructies die bij de zonnebanklotion worden geleverd. Het heeft een vochtinbrengende crème of een snelle bruiningsmethode die je misschien verwarrend vindt. In plaats van te zeggen dat je 's ochtends moet beginnen en' s avonds moet vertrekken, zeggen ze waarschijnlijk wassen voor gebruik.

Comments Off on Hoe u de juiste zonnebank kiest