beauty

Hoe scheer je je baard?

kapper

 

Het is niet nodig om alle regels te volgen. Er zijn enkele specifieke winkels die professionele haarproducten verkopen en geen kapperspaal. Als u uw haar buiten wilt laten trimmen, moet u vragen naar een professional die de beste haarproducten gebruikt en niet het goedkope spul dat uw haar kan strippen. Als je een baard wilt laten verwijderen, vraag dan naar een professional die weet hoe hij moet scheren met een scheermes. Vergeet niet dat je niet naar de kapperszaak wilt om je haar te laten knippen en je haar te laten doen.

Je wilt oefenen met de baardtrimmer voordat je voor de eerste keer naar een kapperszaak gaat. Om tijd te besparen en ongelukken te voorkomen, kunt u het beste een handmatig scheerapparaat aanschaffen, zoals de HeadBlade. Het geeft je een comfortabele grip en het is heel handig. Je kunt ook een vriend vragen om je een handje te helpen, maar een scheerapparaat is een instrument voor zelfbehoud. Een baardtrimmer in combinatie met water en zeep kan de poriën openen en de haren reinigen wanneer ze opdrogen.

Kies bij het kiezen van het mesje het mesje dat past bij uw interval tussen de mesjes. Als u bijvoorbeeld erg lange haren hebt, moet u een mesje gebruiken dat breed is maar dicht bij uw kin zit. Als je korte haartjes hebt, gebruik dan een smal mesje dat ver uit elkaar staat. Gebruik een scheermes nooit meer dan twee keer, want dat veroorzaakt snijwonden en zal je afremmen.

Ook als u net een elektrische trimmer hebt gekocht, moet u veiligheidsmaatregelen treffen. Zorg ervoor dat het heeft een batterij en heeft een inbussleutel. Ook moet het een mesbescherming hebben en de op siliconen gebaseerde messen controleren om de veiligheid te garanderen.

Hoe gebruik je een baardtrimmer…

De trimmer is alleen voor uitwendig gebruik en mag niet op het gezicht worden gebruikt. Het trimmen van uw baard moet dagelijks gebeuren, vooral als u lang haar hebt. Twee keer per dag uw baard trimmen is niet aan te raden. Als u uw baard meer dan dagelijks trimt, zorg er dan voor dat u kleine stukjes per keer trimt, want als uw baard lang wordt, ziet hij er ongelijk uit.

Als u de trimmer voor intern gebruik gebruikt, zorg er dan voor dat hij een batterij heeft en deugdelijk is. Als u op reis gaat, moet het in een tas of etui worden bewaard.

Er zijn enkele trucs die professionals gebruiken bij het trimmen van baarden. De schaar moet zeer scherp zijn. Als u uw baard knipt met een doosje goedkope scharen, zult u er niet goed uitzien. Gebruik de doos en de handvatten van de schaar voor een paar maanden. U kunt er ook een paar stukjes haar mee knippen, maar let op dat u niet te kort knipt.

Als u uw haar wilt laten knippen, moet u het nodige gereedschap meebrengen. Als u dat niet hebt, kunt u een vriend vragen om het voor u mee te brengen. U hebt nodig: baardtrimmer, kam, haardroger, schaar, baardolie, handdoek, spiegel en spiegelpaneel, baardkam, kussen, haarolie, scheerschuim en een cape om van het tapijt af te blijven.

Trim eerst uw baard op dezelfde manier en leg hem op een handdoek. Neem nu de cape en wikkel hem om je schouders zodat hij blijft waar hij hoort. Als je een haardroger hebt, pak die dan en gebruik hem om je haar te drogen. Gebruik de cape niet direct in uw nek. Houd de föhn bovendien in beweging om te voorkomen dat uw nek wordt blootgesteld aan de hitte. Verwijder de handdoek en borstel uw schouders en zijkanten voorzichtig.

Je blijft dit om de twee tot drie dagen doen om je snor netjes getrimd te houden. Als je wilt weten hoe je je wenkbrauwen in vorm brengt, moet je hetzelfde proces volgen.

Lees meer:

Barbier Rotterdam

Barbershop Rotterdam