beauty

Harsen en waxen

Baardwax

De populairste methode van ontharen in de wereld is scheren. Het nadeel van deze methode is dat ze irritaties en snijwonden kan veroorzaken. Dankzij de technologische vooruitgang zijn er betere alternatieven voor scheren en harsen.

Waxen – zowel voor mannen als voor vrouwen – is een van de belangrijkste redenen voor de populariteit ervan. Maar ook. Waxen is heel eenvoudig, maar toch effectief. Het is geschikt voor de hele benen, armen, bikinilijn, en zelfs de wenkbrauwen. Mannen hebben een grote waardering voor deze procedure gevonden.

Voor- en nadelen van waxen

Waxen is voordelig en kan thuis worden uitgevoerd. Het is snel en eenvoudig. Harde was wordt gebruikt voor de gevoelige huid en kwetsbare kleding. Het kleeft aan het natuurlijke haar en alleen aan de haren. Het is zeer goed op krullend haar. De resultaten houden tot zes weken aan. Waxen wordt ook nuttig gevonden voor het verwijderen van haar op de voeten en tenen.

Waxen is een populaire methode van ontharen in bepaalde delen van de wereld, hoewel het niet geheel pijnloos is. Maar de was kan door de patiënt gemakkelijk worden verwijderd met warm water en een eenvoudige doek. Waxen is een van de oudste methoden van ontharen. Waxen is een cosmetische ingreep, die vaak wordt uitgevoerd bij vrouwen. Over het algemeen wordt het uiterlijk van het haar aanzienlijk verbeterd door deze methode. Het is pijnloos, maar staat bekend als zeer efficiënt. Waxen kan thuis worden gedaan, omdat het vrij eenvoudig is om thuis een wasmengsel te bereiden.

Waxen is een van de oudste en langdurigste ontharingsmethoden. Het is snel en eenvoudig thuis uit te voeren. Er zijn verschillende soorten wax die voor verschillende huidtypes kunnen worden gebruikt. Als u voor het eerst hoort wat harsen inhoudt, wordt er over het algemeen van uitgegaan dat het pijnloos is. Maar het hangt af van iemands tolerantie voor pijn en van welk deel van het lichaam men gaat harsen. Als u voor het eerst wordt geïnformeerd over waxen, moet u weten wat voor soort wax het is.

Ze zijn ook verschillend, als je een gebied zoals de bikinilijn gaat waxen, moet de wax dun zijn. Als de wax dik is, zal het pijnlijker zijn. De substantie die je nodig hebt om het haar te verwijderen is meestal in water oplosbaar, dus het zal de huid niet schaden. Waxen is ook een goede manier om de huid te reinigen. Het verwijdert het haar ook vanaf de wortel, waardoor het langer duurt voordat het teruggroeit.

Waxen is specifiek voor mannen, maar het is ook ontworpen voor vrouwen. Vrouwen die…. nou ja… liever waxen dan scheren. Daar is een reden voor. Waxen bevordert het teruggroeien van haar. Het haar wordt zwaarder en moeilijker te verwijderen na het waxen. De hergroei van het haar wordt door vrouwen bevorderd omdat waxen voorkomt dat het haar te snel teruggroeit. Bovendien is harsen meestal veel beter en gezonder voor de huid, omdat het haar bij de wortels wordt verwijderd. De haarwortels veroorzaken huidproblemen door het afscheiden van olie en zweet. En harsen is minder pijnlijk dan scheren.

Waxen wordt meestal gedaan in salons door professionals. Als de wax niet is vergiftigd met conserveringsmiddelen, kan de wax bederven, wat schadelijk is voor de gezondheid van de gebruiker. Als de salon voor u geschikt is, kunt u van hen een gratis monster van de wax krijgen. De winkels zijn niet vrij genoeg om u een gratis monster te geven.

Het belangrijkste voordeel van harsen is dat het haar bij de wortel wordt verwijderd. Het gewaxte haar groeit binnen zes tot negen weken terug, en de haargroei die boven het gewaxte gebied ontstaat, zal veel fijner en dunner zijn. Het nadeel van harsen is dat het erg pijnlijk kan zijn, en dat er een specialist voor nodig is om het uit te voeren. Het is het meest geschikt voor vrouwen die zich erg bewust zijn van hun uiterlijk, en die veel tijd hebben om zich voor te bereiden op waxbehandelingen. Sommige vrouwen kunnen niet tegen harsen en kiezen ervoor om zich te scheren.

Als u uw wenkbrauwen, wimpers of bikinilijn gaat harsen, zorg er dan voor dat de wax technicus bekend is met de behandeling.

Sommige medicijnen zijn strijdig met harsen, dus u kunt het beste om een patchtest vragen bij de leverancier voordat u de behandeling ondergaat.

Neem in geen geval medicijnen zoals ontstekingsremmende pijnstillers, vooral niet als u pauzes heeft. Sommige pijnstillers kunnen de effectieve uitvoering van de waxprocedure verstoren.

Als u een huidinfectie heeft, jeukende huiduitslag, kan koele gel van kurkuma poeder u helpen. Breng de pasta van kurkumapoeder aan op het getroffen gebied. Het zal de roodheid niet doen verdwijnen, maar het zal helpen de huid af te schudden. Het heeft geen jeukend gevoel vergelijkbaar met roos. Het is gemakkelijk te beheersen en onder controle te houden.

Krom en dof.