beauty

De voordelen van een salon

Schoonheidssalon Breda

Welke vaardigheden heeft een schoonheidsspecialiste nodig?

Elke professional die geld wil verdienen in een salon, kliniek of salon bij voorkeur in een grote stad zal bepaalde vaardigheden moeten verwerven. De Foundation for Spa Training is ontworpen door de International Spa Association die zich richt op het ontwikkelen van de professionele vaardigheden van spa professionals. De volgende zijn vaardigheden die zeker nodig zullen zijn voor spa professionals.

oefeningen, gezichtsbehandelingen, massage, aromatherapie, make-up, manicure en pedicure.

lexologie is de ontwikkeling van de wetenschap van mineralen en hun toepassingen in cosmetica en huidverzorging.

tassen en opslag.

semi-medische procedures en manicures en pedicures.

cosmetica en schoonheidsmiddelen.

aanbrengen van make-up, nagels, en haarverwijderingsproducten.

alcohol en drugs

uitrusting.

Melkbaden.

voedselbereiding.

geconcentreerde maaltijden en salades.

therapeutische gezichtsbehandelingen en massages.

gezichtskunst.

sloten en banden

verjongingstherapieën

ontharen en stylen

snit, kleur en stijl

mooie verschijning en tenslotte

de laatste maar niet de minste therapie.

Voordelen van een bezoek aan een schoonheidssalon

Wat is nu precies het voordeel van een bezoek aan een schoonheidssalon? Over het algemeen bieden kuuroorden een schone en gezonde omgeving, en de stylisten in dienst van kuuroorden en salons maken de omgeving schoon, gezond en beter.

Bovendien verwijdert u, wanneer u een salon bezoekt, uw handtekening van de overallologne, zodat de omringende lucht fris ruikt. Het is bekend dat de lucht in een salon 20 procent frisser is dan de lucht die in een auto wordt gefilterd, en 20 procent frisser dan de lucht die een gebouw omgeeft.

Natuurlijke producten

De door een salon gebruikte producten worden altijd in een steriele en schone omgeving bewaard. Maar het echte werk begint wanneer de benodigde primaire schoonmaakmiddelen niet beschikbaar zijn. Het verwijderen van dode en/of slechte geuren is de primaire taak van een salon die slechts over een beperkt aantal werknemers beschikt. Het zou bijvoorbeeld niet redelijk zijn voor een salon om werknemers te hebben die zowel manicures als pedicures kunnen uitvoeren. Naast manicures en pedicures is de andere populaire schoonheidsbehandeling die voor het publiek beschikbaar is, massages. Een salon die alleen massages geeft, kan niet ook manicures en pedicures geven.

Het is duidelijk dat salons en spa’s die zich alleen op schoonheidsbehandelingen richten, een beperkt aantal werknemers hebben en dus niet in staat zijn om beide behandelingen aan te bieden. Als de doelgroep groter is, zou de kapsalon de openingsuren moeten verlengen of sommige van de huidige diensten moeten schrappen. Als een persoon een kapsalon alleen bezoekt voor de pedicure- en manicurediensten, is de tijd uiteindelijk meer dan nadelig. En de kosten, hoewel hoger dan in het geval van een kuuroord, zijn nog steeds relatief laag.Gedifferentieerde prijsstelling

De kosten van een bezoek aan een kuuroord of een salon kunnen sterk verschillen van die van een bezoek aan een schoonheidssalon. Een bezoek aan een kuuroord zou immers slechts een klein deel van de gebruikelijke kosten vergen, terwijl een salon daarentegen een groter bedrag zou kunnen vragen voor de diensten die het aanbiedt. Als we verder hypothetisch aannemen dat een bezoek van een halve dag aan een kuuroord slechts $20 zou kosten en een gelijkaardig bezoek aan een salon $10, weten we dat het eigenlijk mogelijk is $20 per jaar te besparen door de bovengenoemde taken thuis uit te voeren.

De prijzen voor salondiensten lopen sterk uiteen, maar dat geldt ook voor de bijbehorende kosten voor huisbezoeken. Als we de kosten van alle bezoeken bij elkaar optellen om te zien of ze overeenkomen met een gemiddeld maandelijks bedrag dat gelijk zou zijn aan $20, zien we al gauw dat huisbezoeken zo weinig als $20 per maand kunnen bedragen.

Schoonheidsbezoeken aan huis kunnen leuk en lonend zijn. Ze kunnen een sociale ervaring zijn die herinneringen opbouwt en waardoor men zich goed voelt over zichzelf. Met een klein beetje inspanning kan men een uiterst winstgevende salonzaak oprichten en gemakkelijk genieten van de voldoening om van tijd tot tijd geld over te maken.

Het is van het grootste belang dat iedereen die erover denkt een salon te beginnen, probeert advies in te winnen bij professionals die het proces al hebben doorlopen en die advies kunnen geven over wat er nodig is om succesvol te worden. Het is ook goed om op de hoogte te zijn van de dingen die moeten worden gedaan, vooral wanneer u probeert te beslissen of het de juiste weg voor u is.

Comments Off on De voordelen van een salon