Default

De beste massage in Hoorn

Massage Hoorn

Een therapeutische Thaise massage is ontworpen om pijn te verlichten en het lichaam de natuurlijke genezing capaciteiten aan te moedigen. Thaise massage is een ongelooflijke manier om te helpen verlichten van stress en flexibiliteit te verbeteren, vooral in de pijnlijke spieren die komen met lange werkweken of drukke schema's. Als u last heeft van een blessure, rugpijn, of zelfs maar een strakke nekspier, kan Thaise massage helpen verlichten van uw pijn.

Thaise massage is ook zeer effectief in het verlichten van spanning in de onderrug, nek, en schouders als gevolg van stress en / of spanning veroorzaakt door fysiek werk of andere stressoren in iemands leven.

Diepe weefsel massage

Een diepe weefselmassage is een vorm van massagetherapie die erop gericht is "diepe" weefselgebieden zoals knopen, gewrichten, spieren en pezen te vinden en aan te pakken. Massage is een zeer ontspannende en verzachtende therapie voor het lichaam, maar het kan vooral nuttig zijn voor de ziel als we ons gestrest of overbelast voelen. De verlichting die een diepe weefselmassage geeft, is het resultaat van het feit dat de masseur diep in het spierweefsel en het zenuwstelsel werkt om de stress te verlichten die zich in het lichaam opbouwt.

Shiatsu massage

Een Shiatsu-massage is een vorm van massagetherapie die gebaseerd is op "shiatsu". Shiatsu betekent "vingerdruk" in het Japans en komt uit de Chinese taal. Shiatsu massage is een zeer ontspannende vorm van massage die gebruik maakt van vingerdruk om genezing te bevorderen. Omdat er geen fysieke spierbewegingen zijn, is deze massage goed voor mensen die pijn ervaren.

Oliën en wraps in Hoorn

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw lichaam te kalmeren en uw geest te ontspannen, dan is een oliemassage iets voor u. Tijdens een oliemassage wrijft de therapeut olie in uw huid om spanning te verlichten en stress los te laten in uw spieren, gewrichten en botten.

 

Comments Off on De beste massage in Hoorn